Laatste nieuws

Personal Training in Den Haag

 • Geen inschrijfgeld
 • Onbeperkt trainen voor een vast bedrag
 • 5 Vechtsportruimtes
 • 1300+ mΒ² enkel voor vechtsport
 • Vrij trainen overdag mogelijk

Personal training

Wil jij graag trainen, maar merk je dat je vast loopt in je doelen tijdens groepslessen of alleen? Dan is een personal trainer met MAC, precies wat je zoekt.
Samen met je personal trainer, stel je jouw eigen doelen vast en krijgt de kans hier 1-op-1 aan te werken. Op deze manier krijg je een uur lang alle persoonlijke aandacht en haal je alles uit een uur wat je in je hebt. Of je nu simpelweg fitter wil worden, wil afvallen, flexibeler of sterker wil worden of vooral technisch vooruitgang wil zien, bij MAC kan je terecht voor al je wensen.
Je krijgt een op maat gemaakt programma waardoor je jouw doelen zal bereiken.

 

Hoe gaan we te werk:

Alles begint bij jouw eigen doelen. Door het stellen van doelen, word het mogelijk om je vooruitgang te meten. Tijdens de intake met jouw personal trainer, worden deze doelen (S.M.A.R.T.) geformuleerd.
Aan de hand hiervan stellen jullie samen een trainingsschema op. Afhankelijk van jouw doelen, kan dit gepaard gaan met bijvoorbeeld een voedingsschema of oefeningen voor thuis. Al deze aspecten samen maken

Jouw unieke trainingsprogramma. Volledig afgestemd op jouw behoefte en situatie.

De volgende onderdelen kunnen oa. meegenomen worden in het opstellen van je doelen

 • Conditie op peil brengen
 • Sterker worden (spiermassa)
 • Flexibeler en leniger worden
 • Gewichtsafname, toename of controle
 • Een betere vechter worden
 • Het verbeteren van jouw techniek en behendigheid
 • Een gezondere leefstijl aanleren
 • Een fittere versie van jezelf worden

Wat jouw doelen ook zijn, je zal door het trainen met een personal trainer altijd, sneller, soepeler, sterker, doelgerichter en gezonder worden. Je zult ook merken dat na verloop van tijd je zelfverzekerder word en je

beter bestand bent tegen de hedendaagse stress.

De trainingen worden aangepast op jou niveau, of dit nu een instapniveau is of je al jaren ervaring hebt in sport of martial arts, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is er altijd een schema wat jou helpt de beste versie van jezelf te worden, ongeacht je leeftijd en/of ervaring.

De personal training word gegeven bij Martial arts center Den Haag, maar kunnen ook op locatie bij jou thuis of buiten. Alles is bespreekbaar, het belangrijkste is dat jij in een comfortabele setting de kans krijgt om je doelen te behalen.


Over onze trainers

Al onze trainers hebben jaren ervaring in de vechtsport en geven van trainingen. Bij sommige ligt de achtergrond in de wing Chun, bij andere in boksen, Jeet Kune do, kickboksen en yoga.
We zijn allemaal gedreven om een omgeving voor jou te creΓ«ren waarin jij je veilig en prettig voelt. Onze ervaring leert dat een persoonlijke aanpak het beste werkt om je doelen te bereiken.
Iedereen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent voeding en bewegen en kan hierdoor een uitgebreid advies geven over de juiste aanpassingen thuis of op werk.
Wij geloven dat een goeie sfeer op den duur meer effect heeft dan β€˜β€™de harde aanpak’’ hierdoor zijn alle trainingen behalve effectief ook nog eens heel gezellig.