Laatste nieuws

Grappling in Den Haag

  • Geen inschrijfgeld
  • Onbeperkt trainen voor een vast bedrag
  • 5 Vechtsportruimtes
  • 1300+ m² enkel voor vechtsport
  • Vrij trainen overdag mogelijk
  • 270 m² 4cm no-burn mat

Reserveer een gratis proefles voor Grappling in Den Haag

Laden...

Verbeter je vechtsporttechnieken met Grappling in Den Haag!

Ben jij klaar om je vechtsportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Bij Martial Arts Center in Den Haag hebben we de perfecte oplossing voor jou: Grappling! Deze unieke vechtsport combineert het beste van worstelen, BJJ en Judo, waardoor je een complete en effectieve vechter wordt.

Ontdek de voordelen van Grappling

Grappling is de ideale sport voor vechtsporters, mensen die grappling willen doen en MMA-vechters. Door het trainen van grappling-technieken, zul je merken dat je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit verbeteren. Daarnaast helpt grappling je om je mentale focus en discipline te vergroten, wat essentieel is voor succes in elke vechtsport. Bij Martial Arts Center in Den Haag bieden we een uitgebreid en gevarieerd trainingsprogramma aan, zodat je op een leuke en effectieve manier kunt leren en groeien.

Professionele coaches en een ondersteunende gemeenschap

Ons team van professionele coaches staat voor je klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van je grappling-vaardigheden. Met jarenlange ervaring in vechtsporten en een passie voor het delen van hun kennis, zullen zij je begeleiden en ondersteunen tijdens elke stap van je reis. Bovendien maak je deel uit van een levendige en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde vechtsporters die samenwerken om elkaar te helpen en te motiveren.

Meld je aan voor een GRATIS proefles!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag zelf ervaren wat grappling bij Martial Arts Center in Den Haag inhoudt? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! We bieden een gratis proefles aan voor iedereen die geïnteresseerd is in het uitproberen van deze uitdagende en opwindende sport.

Wacht niet langer en grijp deze kans om je vechtsportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Meld je nu aan voor je gratis proefles en ontdek waarom zoveel mensen in Den Haag kiezen voor grappling bij Martial Arts Center.

Klaar om je reis te beginnen? Vraag vandaag nog je gratis proefles aan. Zet de eerste stap richting een gezondere, krachtigere en meer zelfverzekerde versie van jezelf. Ontdek de wereld van grappling en verander je leven voorgoed!

Lestijden Grappling in Den Haag

Dinsdag
20:30 – 22:00 – Grappling/No-Gi

Donderdag
20:30 – 22:00 – Grappling/No-Gi

Zondag
12:00 – 14:00 – Grappling/No-Gi

Leeftijden Grappling in Den Haag

Vanaf 14 jaar
Tot en met : 65+

Contributie

vanaf 14 jaar
€ 35,- per maand 
onbeperkt alle overige sporten

t/m 13 jaar
€ 30,- per maand
onbeperkt alle kinderlessen

Adres: Martial Arts Center

GIA TRADE AND EXHIBITION CENTRE
De Werf 11
2544 EH Den Haag
Ingang Linkerzijde