Laatste nieuws

BBB (Buik, Billen, Benen) in Den Haag

  • Geen inschrijfgeld
  • Onbeperkt trainen voor een vast bedrag
  • 5 Vechtsportruimtes
  • 1300+ mΒ² enkel voor vechtsport
  • Vrij trainen overdag mogelijk

Reserveer een gratis proefles voor BBB (Buik, Billen, Benen) in Den Haag

Laden...

BBB (Buik, Billen, Benen) in Den Haag

Op zoek naar dΓ© plek om je buik, billen en benen (BBB) te trainen in Den Haag? Zoek niet verder! Bij Martial Arts Center Den Haag ben je aan het juiste adres.

Onze professionele instructeurs bieden uitdagende en effectieve BBB-lessen aan, speciaal gericht op vrouwen. In een gezellige en positieve omgeving werk je aan je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Ons ruime aanbod aan lessen zorgt ervoor dat er altijd een geschikte les voor jou tussen zit, ongeacht je ervaring of fitnessniveau.

Bij Martial Arts Center Den Haag train je in een moderne faciliteit met maar liefst 1300+ mΒ² aan vechtsportruimte. Hierdoor is er altijd genoeg plek om vrij te trainen overdag en kun je onbeperkt deelnemen aan onze lessen voor een vast bedrag per maand, zonder inschrijfgeld.

Wil je het zelf ervaren? Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefles! In deze proefles maak je kennis met onze instructeurs, de trainingsruimtes en natuurlijk de sfeer van onze gezellige vechtsportschool. Ontdek waarom zoveel vrouwen in Den Haag kiezen voor BBB-training bij Martial Arts Center Den Haag en ervaar zelf de voordelen.

Wacht niet langer en boek nu je gratis proefles.Β We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Martial Arts Center Den Haag, dΓ© plek voor BBB-training in Den Haag!

Lestijden BBB (Buik, Billen, Benen) in Den Haag

Dinsdag (ladies only):
19:00 – 19:45

Donderdag (ladies only):
19:00 – 19:45

Leeftijden BBB (Buik, Billen, Benen) in Den Haag

Vanaf 14 jaar
Tot en met 65+

Contributie

vanaf 14 jaar
€ 40,- per maand (vanaf 1 juli 2023)
onbeperkt alle overige sporten

t/m 13 jaar
€ 30,- per maand
onbeperkt alle kinderlessen

Adres: Martial Arts Center

GIA TRADE AND EXHIBITION CENTRE
De Werf 11
2544 EH Den Haag
Ingang Linkerzijde