Laatste nieuws

Kickboksen voor Vrouwen in Den Haag

  • Geen inschrijfgeld
  • Onbeperkt trainen voor een vast bedrag
  • 5 Vechtsportruimtes
  • 1300+ mΒ² enkel voor vechtsport
  • Vrij trainen overdag mogelijk

Reserveer een gratis proefles voor Kickboksen voor Vrouwen in Den Haag

Laden...

Elke dinsdag en zondag Ladies Only onder leiding van Pauline!

Van zondag t/m vrijdag ladies only lessen voor het kickboksen. En op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag zijn de lessen zelfs voor EN door ladies!! Beginner, al wat vaker op de mat geweest of pro, iedereen is welkom.

Kickboksen voor Vrouwen in Den Haag

Mateloos populair
Kickboksen is razend populair bij vrouwen. Werd het vroeger nog gezien als een typische sport voor die stoere, rauw uitziende man … dat is niet meer. Ook vrouwen willen de perfecte training waarmee het hele lichaam in één keer wordt aangepakt.

Vrouwen, oud of jong, lang of klein, korte of lange nagels: ze zijn massaal gaan kickboksen om een fantastische training te ervaren. Tijdens het kickboksen wordt bijna elke spier in het lichaam getraind en verbrand je tussen de 450 en 700 calorieΓ«n. Dat is ook de reden waarom vrouwen kiezen voor kickboksen in plaats van aan een gewichtje trekken op de sportschool.

Niet voor watjes
Optioneel is het sparringselement bij kickboksen. Eerlijk? Veel vrouwen vinden dat nou niet direct het leukste aan de training. Geen zin in blauwe plekken en dat begrijpen wij. Maar dit is wel een enorm waardevol onderdeel van kickboksen. Je kan kiezen om het wel of niet te doen maar ook zonder dit element is de training intensief en uitdagend. Je leert verschillende stoot- en traptechnieken, er zijn cardiodrills en krachtoefeningen. Je zult het weten en zweten.

Terwijl opzwepende muziek door de speakers klinkt, doen de trainers de oefeningen voor, leggen uit en motiveren zij met luide aanmoedigingen. Natuurlijk wordt er ook veel gelachen.

Fysiek en mentaal
Niet alleen je lichaam wordt krachtig. Kickboksen helpt ook om je geestelijk sterker te maken omdat je mentale uitdagingen aangaat en overwint.

Lestijden Kickboksen voor Vrouwen in Den Haag

Maandag
18:00 – 19:00 uur

Dinsdag
18:00 – 19:00 uur – Beginners – Ladies only

Woensdag
18:00 – 19:00 uur

Vrijdag
18:00 – 19:00 uur

Zondag
10:00 – 11:00 uur – Beginners – Ladies only

Leeftijden Kickboksen voor Vrouwen in Den Haag

Vanaf 14 jaar
Tot en met 65+

Contributie

vanaf 14 jaar
€ 35,- per maandΒ 
onbeperkt alle overige sporten

t/m 13 jaar
€ 30,- per maand
onbeperkt alle kinderlessen

Adres: Martial Arts Center

GIA TRADE AND EXHIBITION CENTRE
De Werf 11
2544 EH Den Haag
Ingang Linkerzijde