Laatste nieuws

Worstelen in Den Haag

  • Geen inschrijfgeld
  • Onbeperkt trainen voor een vast bedrag
  • 5 Vechtsportruimtes
  • 1300+ mΒ² enkel voor vechtsport
  • Vrij trainen overdag mogelijk

Reserveer een gratis proefles voor Worstelen in Den Haag

Laden...

Worstelen in Den Haag

Welkom bij de pagina over worstelen in Den Haag bij het Martial Arts Center! Worstelen is een van de oudste sporten ter wereld en staat bekend om zijn intensiteit en uitdagingen. Bij het Martial Arts Center bieden wij trainingen in Grieks Romeins en Vrije stijl worstelen, waarbij we ons richten op techniek, kracht, uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid.

Als sporter weet je dat een goede training essentieel is voor het bereiken van je doelen. Bij het worstelen wordt je lichaam op de proef gesteld en leer je hoe je op de juiste manier kracht moet gebruiken. Onze trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en worden geleid door ervaren instructeurs die je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren.

Onze worsteltrainingen vinden drie keer per week plaats en duren twee uur per sessie. Tijdens deze sessies leer je niet alleen de basistechnieken van het worstelen, maar ook hoe je ze op de juiste manier kunt toepassen tijdens wedstrijden. We richten ons op zowel de fysieke als mentale aspecten van het worstelen, zodat je niet alleen sterker wordt, maar ook leert omgaan met uitdagingen en tegenslagen.

Of je nu wilt deelnemen aan wedstrijden of gewoon een nieuwe uitdaging zoekt, het Martial Arts Center biedt een geweldige omgeving voor het beoefenen van worstelen. We hebben een uitgebreide selectie van worstelapparatuur en onze faciliteiten zijn ontworpen om je optimaal te ondersteunen bij het behalen van je doelen.

Het Martial Arts Center is ook een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van een hechte gemeenschap van worstelaars. Onze lessen zijn interactief en onze instructeurs zorgen ervoor dat iedereen zich welkom en ondersteund voelt.

Als je geΓ―nteresseerd bent om onze worsteltrainingen te proberen, dan nodigen wij je uit om een gratis proefles aan te vragen. Dit is een geweldige manier om onze lessen uit te proberen en te kijken of worstelen de sport voor jou is. Wij zijn ervan overtuigd dat je onze lessen leuk en uitdagend zult vinden.

Kortom, worstelen is een fantastische sport die je kracht, uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid zal versterken. Vraag vandaag nog je gratis proefles aan en ontdek waarom worstelen zo’n geweldige sport is!

Lestijden Worstelen in Den Haag

Dinsdag
20:00 – 22:00 – Worstelen (grote zaal)

Donderdag
20:00 – 22:00 – Worstelen (grote zaal)

Zaterdag
10:30 – 12:30 – Worstelen (kleine zaal)

Zondag
12:00 – 14:00 – Open Mat

Leeftijden Worstelen in Den Haag

Vanaf 14 jaar
Tot en met : 65+

Contributie

vanaf 14 jaar
€ 40,- per maand (vanaf 1 juli 2023)
onbeperkt alle overige sporten

t/m 13 jaar
€ 30,- per maand
onbeperkt alle kinderlessen

Adres: Martial Arts Center

GIA TRADE AND EXHIBITION CENTRE
De Werf 11
2544 EH Den Haag
Ingang Linkerzijde