Laatste nieuws

Krav Maga in Den Haag

  • Geen inschrijfgeld
  • Onbeperkt trainen voor een vast bedrag
  • 5 Vechtsportruimtes
  • 1300+ m² enkel voor vechtsport
  • Vrij trainen overdag mogelijk

Reserveer een gratis proefles voor Krav Maga lessen bij Martial Arts Center Den Haag

Laden...

Krav Maga in Den Haag

Wat is Krav Maga?

Krav Maga is een effectieve zelfverdedigingstechniek die zich onderscheidt van andere gevechtssporten en traditionele vechtkunsten. Bij Martial Arts Center Den Haag introduceren we je tot de basiselementen van Krav Maga gedurende een introductieperiode.

Waarom Krav Maga bij Martial Arts Center Den Haag?

Ons doel is om een realistisch beeld van conflicten te schetsen en eenvoudig te implementeren oplossingen te bieden. Hoewel we ons richten op deze praktische benadering, belichten we ook relevante technische aspecten van Krav Maga. In onze veilige en stimulerende omgeving kun je veel van paar- en triodrills verwachten met intensief fysiek contact.

Krav Maga in Den Haag voor Iedereen

Of je nu ervaren bent in vechtsporten of net begint, Martial Arts Center Den Haag heeft Krav Maga lessen die aansluiten op jouw niveau. Wij geloven in het ontwikkelen van zowel fysieke als mentale vaardigheden. En met onze gekwalificeerde instructeurs voel je je snel op je gemak.

Meld je aan voor een Krav Maga proefles

Ervaar zelf de unieke sfeer bij Martial Arts Center Den Haag en de kracht van Krav Maga. Wij nodigen je uit om een proefles aan te vragen en deel te nemen aan onze diverse vechtsportlessen. Klik op de knop om een proefles aan te vragen en begin je reis in Krav Maga bij ons!

Samenvattend, bij Martial Arts Center Den Haag geloven we dat Krav Maga je meer kan bieden dan alleen zelfverdediging. Het kan leiden tot meer zelfvertrouwen, discipline en doorzettingsvermogen. Kom bij ons trainen en ontwikkel jezelf op een nieuwe en spannende manier!

Lestijden Krav Maga lessen bij Martial Arts Center Den Haag

Donderdag :
18:00 – 19:00

Leeftijden Krav Maga lessen bij Martial Arts Center Den Haag

Vanaf 14 jaar
Tot en met 65+

Contributie

vanaf 14 jaar
€ 40,- per maand (vanaf 1 juli 2023)
onbeperkt alle overige sporten

t/m 13 jaar
€ 30,- per maand
onbeperkt alle kinderlessen

Adres: Martial Arts Center

GIA TRADE AND EXHIBITION CENTRE
De Werf 11
2544 EH Den Haag
Ingang Linkerzijde