Laatste nieuws

BJJ Braziliaans Jiu Jitsu in Den Haag

  • Geen inschrijfgeld
  • Onbeperkt trainen voor een vast bedrag
  • 5 Vechtsportruimtes
  • 1300+ mΒ² enkel voor vechtsport
  • Vrij trainen overdag mogelijk
  • 270 mΒ² 4cm no-burn mat

Reserveer een gratis proefles voor BJJ - Braziliaans Jiu Jitsu in Den Haag

Laden...

BJJ Braziliaans Jiu Jitsu in Den Haag

Ben je op zoek naar een manier om fysiek en mentaal sterker te worden terwijl je leert hoe je jezelf kunt verdedigen? Zoek niet verder dan onze Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ) en Grappling lessen in Den Haag! Of je nu een beginner bent of een ervaren beoefenaar, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus en bieden tal van voordelen voor zowel je lichaam als je geest. In dit artikel zullen we je meer vertellen over de geschiedenis van BJJ, waarom het een geweldige sport is voor mensen van alle leeftijden en niveaus, en waarom onze lessen in Den Haag de perfecte plek zijn om je BJJ-reis te beginnen.

Het ontstaan van BJJ

BJJ is ontstaan als een aangepaste variant van het traditionele Japanse Jiujitsu. Het doel van BJJ is om de tegenstander zo snel mogelijk af te laten kloppen door middel van grondgevechten. In tegenstelling tot sommige andere vechtsporten, gaat het bij BJJ niet om het slaan op elkaar, maar om het verkrijgen van controle over je tegenstander. BJJ richt zich op techniek en strategie in plaats van brute kracht. Dit maakt het een ideale sport voor mensen van alle leeftijden en niveaus.

Waarom kiezen voor BJJ in Den Haag?

Onze BJJ- en Grappling lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en we bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt trainen en groeien. Onze ervaren instructeurs zijn gepassioneerd over BJJ en helpen je graag om je vaardigheden te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Of je nu traint voor een toernooi of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, onze lessen zijn geschikt voor jou. En omdat we ons bevinden in het prachtige Den Haag, hoef je niet ver te reizen om van onze BJJ- en Grappling lessen te genieten.

De voordelen van BJJ in Den Haag

Naast het leren van zelfverdediging, biedt BJJ tal van voordelen voor je fysieke en mentale gezondheid. Door regelmatig te trainen, bouw je niet alleen spierkracht op, maar verbeter je ook je uithoudingsvermogen, flexibiliteit en evenwicht. BJJ kan ook bijdragen aan een verbeterde concentratie en een beter vermogen om stress te beheersen. Daarnaast is het een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemde mensen.

Kom bij ons trainen in Den Haag

Of je nu al ervaring hebt met BJJ of net begint, onze lessen in Den Haag bieden een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren en jezelf uit te dagen. Onze instructeurs zijn zeer ervaren en gepassioneerd en helpen je graag om je doelen te bereiken. Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons trainen in Den Haag en ontdek de vele voordelen van BJJ voor jezelf!

Lestijden BJJ - Braziliaans Jiu Jitsu in Den Haag

Maandag
18:00 – 19:30 – BJJ voor beginners
20:00 – 22:00 – Sparren (Gi & No-Gi)(Rode zaal)
20:00 – 22:00 – BJJ Competition Class

Dinsdag
20:30 – 22:00 – Grappling/No-Gi

Woensdag
20:00 – 22:00 – BJJ

Donderdag
18:00 – 19:30 – BJJ voor beginners
20:30 – 22:00 – Grappling/No-Gi

Vrijdag
20:00 – 22:00 – BJJ

Zaterdag
13:00 – 15:00 No-Gi (Grappling/MMA)

Zondag
10:00 – 12:00 – BJJ
12:00 – 14:00 – Open Mat

Leeftijden BJJ - Braziliaans Jiu Jitsu in Den Haag

Vanaf 14 jaar
Tot en met : 65+

Contributie

vanaf 14 jaar
€ 40,- per maand (vanaf 1 juli 2023)
onbeperkt alle overige sporten

t/m 13 jaar
€ 30,- per maand
onbeperkt alle kinderlessen

Adres: Martial Arts Center

GIA TRADE AND EXHIBITION CENTRE
De Werf 11
2544 EH Den Haag
Ingang Linkerzijde