Laatste nieuws

Yoga voor Ontspanning in Den Haag

  • Geen inschrijfgeld
  • Onbeperkt trainen voor een vast bedrag
  • 5 Vechtsportruimtes
  • 1300+ m² enkel voor vechtsport
  • Vrij trainen overdag mogelijk

Reserveer een gratis proefles voor Yoga voor Ontspanning

Laden...

Yoga voor Ontspanning in Den Haag

Ontspanning is binnen handbereik met Yoga: Probeer het nu gratis uit

Heb je het gevoel dat je constant gestrest en gespannen bent? Heb je moeite om je te ontspannen en tot rust te komen na een drukke dag? Dan is yoga voor ontspanning misschien wel iets voor jou.

Yoga is een beproefde manier om te ontspannen en stress te verminderen. Met behulp van houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie kan yoga je helpen om je geest en lichaam te ontspannen en je stressniveau te verlagen.

Bij yoga voor ontspanning ligt de nadruk op het creëren van een rustige en ontspannen sfeer, waarin je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. De oefeningen zijn gericht op het verminderen van stress, het bevorderen van een diepe ademhaling en het verbeteren van de flexibiliteit en balans.

Maar hoe werkt dit in de praktijk? Laten we eens kijken naar een voorbeeld:

Stel je voor dat je een drukke baan hebt en moeite hebt om je gedachten tot rust te brengen na een lange dag op het werk. Yoga kan je helpen om te ontspannen en tot rust te komen. Een voorbeeld van een yogahouding die kan helpen bij ontspanning is de Child’s pose. Bij deze houding zit je op de grond met de knieën uit elkaar en buig je voorover met de armen gestrekt voor je uit. Door deze houding aan te houden, kan je je lichaam en geest ontspannen en de dagelijkse stress loslaten.

Als je op zoek bent naar een manier om te ontspannen en tot rust te komen, overweeg dan om yoga voor ontspanning te proberen. Bij onze gratis proefles kun je kennis maken met de sfeer en technieken van yoga voor ontspanning, zonder enige verplichtingen.

Bij Yoga Voor Ontspanning ligt de nadruk op een laagdrempelige en ontspannen sfeer. Onze deskundige instructeurs begeleiden je door de verschillende oefeningen en houden rekening met jouw persoonlijke behoeften en niveau. Na afloop van de les zul je merken dat je minder gespannen bent en meer ontspannen.

Met onze gratis proefles nodigen we je uit om te ervaren wat yoga voor ontspanning voor jou kan betekenen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en we plannen een les in die past bij jouw agenda. Met Yoga Voor Ontspanning is ontspanning binnen handbereik. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze ontspannen en rustgevende omgeving.

Lestijden Yoga voor Ontspanning

Dinsdag
12:00 – 13:15 Yoga voor Ontspanning

Donderdag
12:00 – 13:15 Yoga voor Ontspanning

Leeftijden Yoga voor Ontspanning

Vanaf 14 jaar
Tot en met : 65+

Contributie

vanaf 14 jaar
€ 35,- per maand 
onbeperkt alle overige sporten

t/m 13 jaar
€ 30,- per maand
onbeperkt alle kinderlessen

Adres: Martial Arts Center

GIA TRADE AND EXHIBITION CENTRE
De Werf 11
2544 EH Den Haag
Ingang Linkerzijde