Laatste nieuws

Martial Movement in Den Haag

  • Geen inschrijfgeld
  • Onbeperkt trainen voor een vast bedrag
  • 5 Vechtsportruimtes
  • 1300+ m² enkel voor vechtsport
  • Vrij trainen overdag mogelijk

Reserveer een gratis proefles voor Martial Movement

Laden...

Martial Movement Training in Den Haag

De martial movement lessen zijn een combinatie van yoga, qi gong, aikido, primal flow, mindfullness, rek/strek- en speltechnieken en meditatie.

Zitten is een groot onderdeel van ons leven geworden, we zitten een groot deel van ons werk achter een scherm. Nadat we thuis komen, eten we vaak zittend en kunnen we door een druk hoofd van werk fysiek uitgeput zijn. Om dan nog naar de sportschool te gaan is voor sommige dan nog een hele opgave, waardoor bijkomen, zittend op de bank nog niet zo’n slechte optie lijkt.
Dit patroon is 1 van de hoofdoorzaken van fysieke ongemakken. Ongemakken die simpel verholpen kunnen worden.

“Vrij kunnen bewegen is de hoogst haalbare vorm van vrijheid”

Het doel van de training is je bewust maken van je lichaam. De flexibiliteit vergroten en daarmee je grenzen te verlegen. Je leert anders ademen, waardoor het zuurstof gehalte in je lichaam toe neemt en je meer ruimte in je hoofd creërt. Ook verbeterd je bloedsomloop, waardoor je lichaam sneller hersteld. Doordat deze lessen voornamelijk in de ochtenden gegeven worden heb je de hele dag profijt van een soepeler lichaam. De trainingen zijn altijd aansluitend met een boks of mma training, waardoor ze ook een solide warming- up zijn.

Deze lessen zijn voor iedereen. De oefeningen worden aangepast aan het niveau van de kanidaten. Dus of je nu jaren niet aan sport bent toegekomen en je wil voorbereiden op een actievere levenstijl of een doorgewinterde martial artist of body builder bent, met movement en mobiliteit zal je een flexibelere versie van jezelf worden.

Lestijden Martial Movement

Leeftijden Martial Movement

Vanaf 14 jaar
Tot en met : 65+

Contributie

vanaf 14 jaar
€ 35,- per maand 
onbeperkt alle overige sporten

t/m 13 jaar
€ 30,- per maand
onbeperkt alle kinderlessen

Adres: Martial Arts Center

GIA TRADE AND EXHIBITION CENTRE
De Werf 11
2544 EH Den Haag
Ingang Linkerzijde