Laatste nieuws

Bolly-Fit in Den Haag

  • Geen inschrijfgeld
  • Onbeperkt trainen voor een vast bedrag
  • 5 Vechtsportruimtes
  • 1300+ m² enkel voor vechtsport
  • Vrij trainen overdag mogelijk

Reserveer een gratis proefles voor Bolly-Fit in Den Haag

Laden...

Bolly-Fit in Den Haag

Dames, op zoek naar een leuke en effectieve manier om fit te worden? Bij Martial Arts Center Den Haag hebben we dé oplossing voor jullie: Bolly-Fit!

Bolly-Fit is een energieke en swingende combinatie van Zumba, aerobics en dans, allemaal op de meest aanstekelijke Bollywoodmuziek. Elke zondag van 11.00 tot 12.00 uur zorgt onze getalenteerde instructrice Manushka Lachman voor een bruisende en uitdagende les die geschikt is voor alle leeftijden en fitnessniveaus.

Interesse gewekt? Laten we dieper ingaan op wat Bolly-Fit zo speciaal maakt. In tegenstelling tot traditionele fitnesslessen, zul je tijdens Bolly-Fit geen moment van verveling ervaren. De vrolijke muziek, de opzwepende danspasjes en de groepsdynamiek zorgen voor een inspirerende en motiverende omgeving waarin je je grenzen kunt verleggen en plezier kunt beleven terwijl je werkt aan een strakker en fitter lichaam.

Maar dat is nog niet alles. Bolly-Fit is een echte full-body workout die je helpt om honderden calorieën te verbranden, spieren te versterken en je conditie te verbeteren. En het beste van alles? Je hoeft geen ervaring met dansen te hebben om deel te nemen! Manushka begeleidt je stap voor stap door de bewegingen en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en succesvol voelt in de les.

Nu je weet wat Bolly-Fit inhoudt, wil je het vast zelf ervaren! En dat kan heel gemakkelijk. Martial Arts Center Den Haag biedt je de mogelijkheid om een gratis proefles te reserveren, zodat je zonder enige verplichting kunt ervaren of Bolly-Fit bij jou past. Bovendien kun je bij ons onbeperkt trainen voor een vast bedrag per maand, zonder inschrijfgeld!

Dus, waar wacht je nog op? Kom naar Martial Arts Center Den Haag en ervaar zelf de magie van Bolly-Fit. Geniet van onze uitstekende faciliteiten, zoals 5 vechtsportruimtes en meer dan 1300 m² enkel voor vechtsport, en ontdek waarom we de gezelligste vechtsportschool van Den Haag zijn. Reserveer nu je gratis proefles

Lestijden Bolly-Fit in Den Haag

Zondag:
11:00 – 12:00 uur Bolly-Fit

Leeftijden Bolly-Fit in Den Haag

Vanaf 14 tot en met : 65+

Contributie

vanaf 14 jaar
€ 35,- per maand 
onbeperkt alle overige sporten

t/m 13 jaar
€ 30,- per maand
onbeperkt alle kinderlessen

Adres: Martial Arts Center

GIA TRADE AND EXHIBITION CENTRE
De Werf 11
2544 EH Den Haag
Ingang Linkerzijde