Nieuwe Lessen bij Martial Arts Center Den Haag: Krav Maga en Zelfverdediging voor Vrouwen!

Wij bij Martial Arts Center Den Haag zijn verheugd om aan te kondigen dat we ons trainingsaanbod uitbreiden met twee nieuwe, unieke lessen: Krav Maga en Zelfverdediging voor Vrouwen. Deze lessen starten op donderdag 1 juni.

Krav Maga is een praktische en tactische vechtsport die gericht is op het beheersen van jezelf in stressvolle situaties. Gedurende de introductieperiode behandelen we de basiskenmerken die Krav Maga onderscheiden van andere vechtsporten en traditionele vechtkunsten. Je kunt veel duo- of trio-oefeningen verwachten met intensief fysiek contact.

Zelfverdediging voor Vrouwen is een programma dat zowel de fysieke als mentale aspecten van zelfverdediging omvat. We houden rekening met de verwachte grootte- en krachtnadelen die vrouwen doorgaans ervaren in conflictsituaties. Dit betekent minder stoten en schoppen en meer open-hand slagen en bijttechnieken.

We hebben deze lessen ontwikkeld om een veilige, uitnodigende en inspirerende omgeving te bieden waar mensen van alle leeftijden, geslachten en achtergronden zichzelf kunnen zijn, hun passie voor vechtsporten kunnen ontdekken en hun fysieke, mentale en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Dit is een geweldige kans om je kracht en zelfvertrouwen te vergroten, terwijl je ook waardevolle zelfverdedigingstechnieken leert. Of je nu nieuw bent in de wereld van vechtsporten of je vaardigheden wilt uitbreiden, er is een plek voor jou in onze Krav Maga en Zelfverdediging voor Vrouwen lessen.

Het maakt niet uit of je nu al jaren traint of net begint met je vechtsportavontuur, bij Martial Arts Center Den Haag helpen we je om te groeien en je doelen te bereiken.

Klaar om te beginnen? Meld je aan voor een proefles en kom op 1 juni bij ons langs om de energieke en vriendelijke sfeer van Martial Arts Center Den Haag te ervaren. We kijken ernaar uit je te zien en je welkom te heten in onze gemeenschap.

Tot snel op de mat!

Het team van Martial Arts Center Den Haag